Garanti Edilen İçerik (%w/w) | |
Toplam Azot (N) | 5% |
Üre Azotu (N) | 5% |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 40% |
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) | 2% |
Suda Çözünür Bor (B) | 0.02% |
Suda Çözünür Bakır (Cu) | 0.02% |
Suda Çözünür Demir (Fe) | 0.06% |
Suda Çözünür Mangan (Mn) | 0.03% |
Suda Çözünür Molibden (Mo) | 0.002% |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | 0.03% |
Bitki | Uygulama Dönemi | Yapraktan (g/da- 100 L su) |
Damlama (kg/da- 1 ton su) |
Domates, biber, hıyar, patlıcan, kabak, fasulye, nohut, mercimek, kavun, karpuz | Meyveler oluştuğu dönemden hasada 15-20 gün kalıncaya kadar | 150-200 | 4-5 |
Çilek, muz | Meyve tutumundan itibaren 3-4 uygulama | 200-250 | 3-4 |
Bağ, kivi, narenciye, sert ve yumuşak çekirdekli meyveler, zeytin | Meyveler fındık iriliğini aldığı dönemden hasada 15-20 gün kalıncaya kadar | 200-250 | 4-5 |
Ayçiçeği, mısır | Bitki boyu 40-50 cm olduğu dönemden iibaren | 200-300 | 4-5 |
Buğday, arpa, çeltik | Sapa kalkma dönemi ile süt olum dönemi arası | 200-250 | — |
Pamuk | Tarak oluşumundan hasada kadar | 200-250 | 4-5 |
Patates, şeker pancarı, havuç | Yumruların şişmeye başlamasından hasada kadar | 200-250 | 3-4 |
Fındık, ceviz, antep fıstığı | İç doldurma döneminde | 200-250 | 4-5 |
Soğan, sarımsak | Baş irileşme döneminden itibaren | 200-250 | 4-5 |
Yaprağı yenen sebzeler (marul, lahana, brokoli vb.), yeşil alan ve süs bitkileri | Gelişme dönemi boyunca | 200-250 | — |