Garanti Edilen İçerik (%w/w) | |
Toplam Azot (N) | 10% |
Amonyum Azotu (N) | 10% |
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | 52% |
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | 52% |
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | 10% |
Suda Çözünür Bor (B) | 0.02% |
Suda Çözünür Bakır (Cu) | 0.02% |
Suda Çözünür Demir (Fe) | 0.06% |
Suda Çözünür Mangan (Mn) | 0.03% |
Suda Çözünür Molibden (Mo) | 0.002% |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | 0.03% |
Bitki | Uygulama Dönemi | Yapraktan (g/da- 100 L su) |
Damlama (kg/da- 1 ton su) |
Domates, biber, hıyar, patlıcan, kabak, mercimek, kavun, karpuz, çilek | Fide döneminden itibaren | 200-250 | 1-3 |
Muz | Doğumdan itibaren | 200-250 | 3-4 |
Bağ, kivi, narenciye, | Göz kabarmasından itibaren | 200-250 | 2-3 |
Sert ve yumuşak çekirdekli meyveler | Pembe tomurcuk döneminden itibaren | 200-250 | 3-4 |
Zeytin, fındık, ceviz, antep fıstığı | Çiçeklenme öncesinde | 200-250 | 2-3 |
Ayçiçeği | Bitki boyu 15-20 cm olduğu dönemden itibaren | 200-250 | 2-3 |
Buğday, arpa, çeltik, mısır | Kardeşlenme döneminden itibaren | 200-250 | — |
Pamuk | Fide döneminde ve çapadan sonra | 200-250 | 2-3 |
Patates, şeker pancarı, havuç | Çapadan sonra | 200-250 | 3-4 |
Fasulye, nohut, mercimek | Çiçeklenmeden 10-15 gün önce ve çiçekler açtıktan sonra bakla tutumuna kadar ki dönem | 200-250 | 2-3 |
Soğan, sarımsak | Bitki boyunun 15 cm olduğu dönemden itibaren | 200-250 | 2-3 |
Yaprağı yenen sebzeler (marul, lahana vb.) | Bitkiler 2-3 yapraklı olduğu dönemden itibaren | 200-250 | 1-3 |
Yeşil alan ve kesme çiçekler | Erken gelişme döneminde | 200-250 | — |