img
img

Keysol Hydro Verasol 10-52-10+TE

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 10%
Amonyum Azotu (N) 10%
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 52%
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 52%
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 10%
Suda Çözünür Bor (B) 0.02%
Suda Çözünür Bakır (Cu) 0.02%
Suda Çözünür Demir (Fe) 0.06%
Suda Çözünür Mangan (Mn) 0.03%
Suda Çözünür Molibden (Mo) 0.002%
Suda Çözünür Çinko (Zn) 0.03%
Bitki Uygulama Dönemi Yapraktan
(g/da- 100 L su)
Damlama
(kg/da- 1 ton su)
Domates, biber, hıyar, patlıcan, kabak, mercimek, kavun, karpuz, çilek Fide döneminden itibaren 200-250 1-3
Muz Doğumdan itibaren 200-250 3-4
Bağ, kivi, narenciye, Göz kabarmasından itibaren 200-250 2-3
Sert ve yumuşak çekirdekli meyveler Pembe tomurcuk döneminden itibaren 200-250 3-4
Zeytin, fındık, ceviz, antep fıstığı Çiçeklenme öncesinde 200-250 2-3
Ayçiçeği Bitki boyu 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 200-250 2-3
Buğday, arpa, çeltik, mısır Kardeşlenme döneminden itibaren 200-250
Pamuk Fide döneminde ve çapadan sonra 200-250 2-3
Patates, şeker pancarı, havuç Çapadan sonra 200-250 3-4
Fasulye, nohut, mercimek Çiçeklenmeden 10-15 gün önce ve çiçekler açtıktan sonra bakla tutumuna kadar ki dönem 200-250 2-3
Soğan, sarımsak Bitki boyunun 15 cm olduğu dönemden itibaren 200-250 2-3
Yaprağı yenen sebzeler (marul, lahana vb.) Bitkiler 2-3 yapraklı olduğu dönemden itibaren 200-250 1-3
Yeşil alan ve kesme çiçekler Erken gelişme döneminde 200-250