Garanti Edilen İçerik (%w/w) | |
Organik Madde | 30% |
Organik Azot (N) | 0.5% |
Toplam humik asit+fulvik asit | 6% |
Serbest Aminoasitler | 24% |
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan (Damlama sulama ile L / da) |
Yapraktan (g/100 L su ile) |
Sebzeler Sera-Açık Alan ( Salatalık, Domates, Biber, Patlıcan, Kabak, Marul, Tere, Roka, Maydanoz, Lahanagil, Ispanak, Kavun, Karpuz, Kereviz, Pırasa, Çilek vb.) | Sezon boyunca 3-5 uygulama tavsiye edilir | 1-2 | 200 – 250 |
Tüm Narenciye ürünleri, Elma, Armut, Şeftali, Kiraz, Nar, Erik, Ayva, Vişne, Zeytin, Fındık, Badem, Ceviz | Sezon boyunca 3-5 uygulama tavsiye edilir | 1-2 | 200 – 250 |
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Pamuk | Bitkiler 10–15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2 tekerrürde uygulanır. | 1-2 | 200 – 250 |
Mısır | Bitkiler 10–15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2 tekerrürde uygulanır. | 1-2 | 200 – 250 |
Tütün | Sezon boyunca 3-5 uygulama tavsiye edilir | 1-2 | 200 – 250 |
Patates, Soğan | Sezon boyunca 3-5 uygulama tavsiye edilir | 1-2 | 200 – 250 |
Pancar, Havuç | Sezon boyunca 3-5 uygulama tavsiye edilir | 1-2 | 200 – 250 |
Yeşil Alanlar, Park | Dikimden itibaren 20–30 gün ara ile 2–3 tekerrürde uygulanır. | 1-2 | 200 – 250 |
Bağ | Sezon boyunca 3-5 uygulama tavsiye edilir | 1-2 | 200 – 250 |
Muz | Sezon boyunca 3-5 uygulama tavsiye edilir | 1-2 | 200 – 250 |
Antep Fıstığı | Sezon boyunca 3-5 uygulama tavsiye edilir | 1-2 | 200 – 250 |