Garanti Edilen İçerik (%w/w) | |
Suda Çözünür Bor (B) | 0.5% |
Suda Çözünür Bakır (Cu) | 1% |
Suda Çözünür Demir (Fe) | 4% |
Suda Çözünür Mangan (Mn) | 4% |
Suda Çözünür Molibden (Mo) | 0.1% |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | 1% |
Bitki | Uygulama Dönemi | Yapraktan (g/da 100 L su) |
Damlama (g/da) |
Domates, biber, hıyar, patlıcan, kabak, fasulye, nohut, mercimek,kavun, karpuz | Çiçeklenme öncesinden itibaren | 100-200 | 200-450 |
Çilek | Fide dikiminden itibaren | 100-150 | 200-450 |
Muz | Doğum öncesinden itibaren | 150-200 | 200-450 |
Bağ, kivi | Göz kabarmasından itibaren | 100-150 | 200-450 |
Sert ve yumuşak çekirdekli meyveler | Pembe tomurcuk döneminden itibaren | 150-200 | 200-450 |
Zeytin, fındık, ceviz, antep fıstığı | Çiçeklenme öncesinden itibaren | 100-150 | 200-450 |
Ayçiçeği, mısır | Bitki boyu 15-20 cm olduğu dönemden itibaren | 150-200 | 200-450 |
Buğday, arpa, çeltik | Kardeşlenme döneminden itibaren | 200-150 | – |
Pamuk | Çapadan sonra | 150-200 | 200-450 |
Patates, şeker pancarı, havuç | İkinci çapadan sonra | 150-200 | 200-450 |
Fasulye, nohut, mercimek | Çiçeklenme öncesinden itibaren | 100-150 | 200-450 |
Soğan, sarımsak | Bitki boyunun 15 cm olduğu dönemden itibaren | 100-150 | 200-450 |
Yaprağı yenen sebzeler(marul, lahana vb) yeşil alan ve kesme çiçekler | Gelişim dönemi boyunca | 100-150 | 200-450 |