Garanti Edilen İçerik (%w/w) | |
Toplam Azot (N) | 4% |
Üre Azotu (N) | 4% |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 30% |
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan (Damlama sulama L/da) |
Yapraktan (ml/100 Litre Suya) |
Açık Tarla Sebzeleri (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Kavun vb. | Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır. | 2 – 3 L | 150 – 200 |
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri | Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır | 2 – 3 L | 150 – 200 |
Meyve Ağaçları | Meyve tutumundan sonra 3-4 uygulamaya bölünerek. | 50 – 100 ml / ağaç | 150 – 200 |
Bağlar | Bitkil gelişme döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek, özellikle meyve olgunlaşma döneminde uygulamaya bölünerek, özellikle meyve olgunlaşma döneminde arttırılarak kullanılmalıdır. | 2 – 3 L | 200 – 250 |
Zeytin | Son 2-3 uygulamaya bölünerek. | 50 – 100 ml / ağaç | 200 – 250 |
Narenciye | Meyve büyüme ve olgunlaşma döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek. | 100 – 150 ml / ağaç | 200 – 250 |
Çilek | Renk dönmeye başlamadan önce 7-10 gün arayla 3-4 uygulama. | 1.5 – 2 L | 150 – 200 |
Şeker Pancarı, Patates, Havuç | Meyve büyüme süresince ( hasattan 25-30 gün önce ) 7-10 gün arayla 2-3 uygulama. | 1.5 – 2 L | 200 – 250 |
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır | Meyve büyüme süresince 10-15 gün arayla 2-3 uygulama. | 1.5 – 2 L | 150 – 200 |
Pamuk | Kozalara ben düşme başlangıcında 7-10 gün arayla 1-2 uygulama. | 1.5 – 2 L | 200 – 250 |
Fındık | Haziran dökümlerinden önce 15-20 gün arayla 2 uygulama. | 50-100 ml / ocak | 150 – 200 |