img
img

KEYSOL POTALIO

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 4%
Üre Azotu (N) 4%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 30%
Bitki Uygulama Dönemi Topraktan
(Damlama sulama L/da)
Yapraktan
(ml/100 Litre Suya)
Açık Tarla Sebzeleri (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Kavun vb. Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır. 2 – 3 L 150 – 200
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır 2 – 3 L 150 – 200
Meyve Ağaçları Meyve tutumundan sonra 3-4 uygulamaya bölünerek. 50 – 100 ml / ağaç 150 – 200
Bağlar Bitkil gelişme döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek, özellikle meyve olgunlaşma döneminde uygulamaya bölünerek, özellikle meyve olgunlaşma döneminde arttırılarak kullanılmalıdır. 2 – 3 L 200 – 250
Zeytin Son 2-3 uygulamaya bölünerek. 50 – 100 ml / ağaç 200 – 250
Narenciye Meyve büyüme ve olgunlaşma döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek. 100 – 150 ml / ağaç 200 – 250
Çilek Renk dönmeye başlamadan önce 7-10 gün arayla 3-4 uygulama. 1.5 – 2 L 150 – 200
Şeker Pancarı, Patates, Havuç Meyve büyüme süresince ( hasattan 25-30 gün önce ) 7-10 gün arayla 2-3 uygulama. 1.5 – 2 L 200 – 250
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır Meyve büyüme süresince 10-15 gün arayla 2-3 uygulama. 1.5 – 2 L 150 – 200
Pamuk Kozalara ben düşme başlangıcında 7-10 gün arayla 1-2 uygulama. 1.5 – 2 L 200 – 250
Fındık Haziran dökümlerinden önce 15-20 gün arayla 2 uygulama. 50-100 ml / ocak 150 – 200