Garanti Edilen İçerik (%w/w) | |
Suda Çözünür Demir (Fe) | 9% |
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan (Sulama Suyu İle) |
Pamuk | Çiçeklenme öncesi 15-20 gün aralıklarla | 200-250 ml/da 240-300 gr/da |
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, çilek vb) | Çiçeklenme öncesi ve sonrası 15–20 gün aralıklarla | 200-250 ml/da 240-300 gr/da |
YUMRULU BİTKİLER (Kabak, Patates, Soğan v.b) Kavun, Karpuz | Çiçeklenme öncesi ve sonrası dönemden itibaren ve ilk meyvelerden sonra 15–20 gün aralıklarla | 200-250 ml/da 240-300 gr/da |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, Antep Fıstığı vb) |
Gelişmenin başlaması ile birlikte iki veya üç tekerrürde uygulanır. | 200-250 ml/da 240-300 gr/da |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Mısır, Pamuk, Ayçiçeği vb) | 5–6 yapraklı dönemden dönemde itibaren 15–20 gün aralıklarla | 200-250 ml/da 240-300 gr/da |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya vb) | 5–6 yapraklı dönemde ve 15–20 gün sonra | 200-250 ml/da 240-300 gr/da |
TAHILLAR (Buğday, Arpa, Çeltik vb) | Kardeşlenme döneminde | 200-250 ml/da 240-300 gr/da |