img
img

SOL AMINO 25

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Organik Madde 30%
Organik Azot (N) 0.5%
Toplam humik asit+fulvik asit 6%
Serbest Aminoasitler 24%
Bitki Uygulama Dönemi Topraktan
(Damlama sulama ile L / da)
Yapraktan
(g/100 L su ile)
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, çilek vb) Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 2-3 uygulama yapılır  1.5-2 L 200 – 250
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb) Vejatasyon süresince 3-4 uygulama 1-1.5 L 200 – 250
YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, Soğan v.b) Çapadan sonra bir uygulama 15-20 gün sonra ikinci uygulama  2-3 L 200 – 250
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık vb) Vejatasyon süresince 3-4 uygulama 1-2 L 200 – 250
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb) Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama 1.5-2 L 200 – 250
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya vb) Gelişme dönemi boyunca 2-3 uyulama 1-1.5 L 200 – 250
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama  1.5-2 L 200 – 250