Garanti Edilen İçerik (%w/w) | |
Organik Madde | 30% |
Organik Azot (N) | 0.5% |
Toplam humik asit+fulvik asit | 6% |
Serbest Aminoasitler | 24% |
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan (Damlama sulama ile L / da) |
Yapraktan (g/100 L su ile) |
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, çilek vb) | Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 2-3 uygulama yapılır | 1.5-2 L | 200 – 250 |
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb) | Vejatasyon süresince 3-4 uygulama | 1-1.5 L | 200 – 250 |
YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, Soğan v.b) | Çapadan sonra bir uygulama 15-20 gün sonra ikinci uygulama | 2-3 L | 200 – 250 |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık vb) | Vejatasyon süresince 3-4 uygulama | 1-2 L | 200 – 250 |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb) | Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama | 1.5-2 L | 200 – 250 |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya vb) | Gelişme dönemi boyunca 2-3 uyulama | 1-1.5 L | 200 – 250 |
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) | Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama | 1.5-2 L | 200 – 250 |