Garanti Edilen İçerik (%w/w) | |
Organik Madde | 30% |
Toplam Azot (N) | 0.5% |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 6% |
Toplam Humik Asit + Fulvik Asit | 24% |
Serbest Aminoasitler | 2% |
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan (Damlama sulama ile L / da) |
Yapraktan (g/100 L su ile) |
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, çilek vb) | Dikimden 15 gün sonra ilk uygulama. Gelişim boyunca 2-3 uygulama | 2-3 | 250-300 |
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb) | Dikimden sonra damlamadan ilk uygulama 15 gün ara ile 1-2 uuygulama | 1-2 | 250-300 |
YUMRULU BİTKİLER (Patates, Soğan v.b) Kavun, Karpuz, Kabak | Tarla hazırlığında dikiim öncesi ve dikim sonrası 20 gün ara ile 2-3 uygulama | 2-3 | 250-300 |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, Antep Fıstığı vb) | İlk baharda başlayarak dönem boyunca 15 gün ara ile 3-4 uygulama | 2-3 | 250-300 |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb) | Dikimden önce tarla hazırlığında ve sonrasında 15 gün ara ile 2 kez | 1-2 | 250-300 |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb) | Dikimden önce tarla hazırlığında ve 15 gün ara ile 2 uygulama | 1-2 | 250-300 |
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) | Dikimden önce tarla hazırlığında ve 20 gün sonra ikinci uygulama | 1-2 | 250-300 |
Yeşil Alanlar | Sulama sistemi ile beraber ayda 20 gün ara ile 2-3 tekrar | 1-2 | 250-300 |