Garanti Edilen İçerik (%w/w) | |
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | 52% |
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | 52% |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 34% |
Bitki | Uygulama Dönemi | Yapraktan (g/da- 100 L su) |
Damlama (kg/da- 1 ton su) |
Açık alan sebzelerinde (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz, kabak vb.) | Meyveler ceziz iriliğini aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar | 250-400 | 3-4 |
Sera sebzelerinde (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz, kabak, çilek vb.) | Meyvelerin fındık iriliği aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar olan dönemde | 300-400 | 3-4 |
Çilek | Meyve tutumundan itibaren | 300-400 | 3-4 |
Kesme Çiçekçilikte | İç doldurma döneminde | 300-400 | 3-4 |
Yumuşak çekirdekli Meyveler | Bitki boyunun 40-50 cm olduğu dönemden itibaren | 350-400 | 2-3 |
Sert çekirdekli Meyveler | Yumruların şişmeye başlamasından hadata kadar | 350-400 | 2-4 |
Narenciye ve zeytin ağaçları | Sapa kalma döneminden süt olum dönemine kadar | 350-400 | 2-4 |
Bağlarda | Tarak oluşumundan hasata kadar | 250-300 | 2-4 |