img
img

Sol POTAS 50 0-0-50

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K20) 50%
Bitki Uygulama Dönemi Yapraktan
(g/da- 100 L su)
Damlama
(kg/da- 1 ton su)
Sebzeler (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz, kabak) Meyveler ceziz iriliğini aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar 250-300 3-4
Yumuşak ve sert çekirdekli meyveler,zeytin Meyvelerin fındık iriliği aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar olan dönemde 250-300 3-4
Muz, Çilek, Bağ, Kivi, Narenciye Meyvelerin fındık iriliği aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar olan dönemde 250-300 3-4
Fındık,ceviz antep fıstığı İç doldurma döneminde 250-300 3-4
Mısır, Ayçiçeği Bitki boyunun 40-50 cm olduğu dönemden itibaren 250-300 3-4
Patates, şekerpancarı, havuç Yumruların şişmeye başlamasından hadata kadar 250-300 3-4
Buğday, arpa, çeltik Sapa kalma döneminden süt olum dönemine kadar 250-300
Pamuk Tarak oluşumundan hasata kadar 250-300 3-4
Soğan, Sarımsak Baş irileşme döneminden itibaren 250-300 3-4
Fasulye, Nohut, Mercimek Meyve tutumundan itibaren 250-300 3-4
Yaprağı yenen sebzeler, Kesme Çiçekçilik Gelişme dönemi boyunca 250-300 3-4