img
img

Sol POTASYUM NİTRAT13-0-46

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 13%
Nitrat Azotu (N) 13%
Suda Çözünür Potasayum Oksit (K2O) 46%
Bitki Uygulama Dönemi Yapraktan
(g/da- 100 L su)
Damlama
(kg/da- 1 ton su)
Sebzeler (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz ,kabak) Meyveler ceziz iriliğini aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar 300-500 4-5
Yumuşakve sert çekirdekli meyveler,zeytin Meyvelerin fındık iriliği aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar olan dönemde 300-500 5-6
Muz, Çilek, Bağ, Kivi, Narenciye Meyve tutumundan itibaren 300-500 5-6
Fındık,ceviz antep fıstığı İç doldurma döneminde 300-500 4-5
Mısır, Ayçiçeği Bitki boyunun 40-50 cm olduğu dönemden itibaren 300-500 4-5
Patates, şekerpancarı, havuç Yumruların şişmeye başlamasından hadata kadar 300-500 5-6
Buğday, arpa, çeltik Sapa kalma döneminden süt olum dönemine kadar 300-500
Pamuk Tarak oluşumundan hasata kadar 300-500 4-5
Soğan, Sarımsak Baş irileşme döneminden itibaren 300-500 4-5
Fasulye, Nohut, Mercimek Meyve tutumundan itibaren 300-500 4-5
Yaprağı yenen sebzeler, Kesme Çiçekçilik Gelişme dönemi boyunca 300-500 3-4