Garanti Edilen İçerik (%w/w) | |
Toplam Azot (N) | 13% |
Nitrat Azotu (N) | 13% |
Suda Çözünür Potasayum Oksit (K2O) | 46% |
Bitki | Uygulama Dönemi | Yapraktan (g/da- 100 L su) |
Damlama (kg/da- 1 ton su) |
Sebzeler (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz ,kabak) | Meyveler ceziz iriliğini aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar | 300-500 | 4-5 |
Yumuşakve sert çekirdekli meyveler,zeytin | Meyvelerin fındık iriliği aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar olan dönemde | 300-500 | 5-6 |
Muz, Çilek, Bağ, Kivi, Narenciye | Meyve tutumundan itibaren | 300-500 | 5-6 |
Fındık,ceviz antep fıstığı | İç doldurma döneminde | 300-500 | 4-5 |
Mısır, Ayçiçeği | Bitki boyunun 40-50 cm olduğu dönemden itibaren | 300-500 | 4-5 |
Patates, şekerpancarı, havuç | Yumruların şişmeye başlamasından hadata kadar | 300-500 | 5-6 |
Buğday, arpa, çeltik | Sapa kalma döneminden süt olum dönemine kadar | 300-500 | – |
Pamuk | Tarak oluşumundan hasata kadar | 300-500 | 4-5 |
Soğan, Sarımsak | Baş irileşme döneminden itibaren | 300-500 | 4-5 |
Fasulye, Nohut, Mercimek | Meyve tutumundan itibaren | 300-500 | 4-5 |
Yaprağı yenen sebzeler, Kesme Çiçekçilik | Gelişme dönemi boyunca | 300-500 | 3-4 |