Bitki |
Uygulama Dönemi |
Topraktan
(kg/ da)
|
Çeltik |
İhtiyaç duyuldukça her dönemde kullanılır. |
20-30 — 2 tekerrür |
Kesme Çiçekçilikte |
İhtiyaç duyuldukça her dönemde kullanılır. |
15-20– 3 tekerrür |
Sert ve Yumuşak Çekirdekli Meyve Ağaçları (Yaşına Göre) |
İhtiyaç duyuldukça her dönemde kullanılır. |
15-20 — 2 tekerrür veya 0.5 – 1 Kg / Ağaç |
Tüm Sera Sebzelerinde |
İhtiyaç duyuldukça her dönemde kullanılır. |
20-25 — 3 tekerrür |
Açık Alan Sebzeleri ve Yaprağı Yenen Kışlık Sebzelerde |
İhtiyaç duyuldukça her dönemde kullanılır. |
15-20 — 3 tekerrür |
Tüm Endüstri Bitkilerinde |
İhtiyaç duyuldukça her dönemde kullanılır. |
20-25 — 2 tekerrür |
Tüm Hububat ve Yeşil Alanlarda |
İhtiyaç duyuldukça her dönemde kullanılır. |
20-30 — 2 tekerrür |
Karpuz, Kavun, Havuç, Turp, Çilek |
İhtiyaç duyuldukça her dönemde kullanılır. |
20-25 — 2 tekerrür |
Üzüm (Bağ) |
İhtiyaç duyuldukça her dönemde kullanılır. |
15-20 — 2 tekerrür veya 100-150 gr / Omca |
Patates |
İhtiyaç duyuldukça her dönemde kullanılır. |
15-20 — 2 tekerrür |
Muz |
İhtiyaç duyuldukça her dönemde kullanılır. |
15-20 — 2 tekerrür veya 0.5 – 1 Kg / Ağaç |
Fındık |
İhtiyaç duyuldukça her dönemde kullanılır. |
15-20 — 2 tekerrür veya 0.5 – 1 Kg / Ağaç |