Garanti Edilen İçerik (%w/w) | |
Toplam Azot (N) | 5% |
Üre Azotu (N) | 5% |
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | 25% |
Suda Çözünür Bor (B) | 0.5% |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | 7% |
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan (Damlama sulama L/da) |
Yapraktan (ml/100 Litre Suya) |
Açık tarla Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan,Hıyar,Fasülye,Kavun,vb | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile | 0,5-1 | 150 – 200 |
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile | 0,5-1 | 150 – 200 |
Meyve Ağaçları | Vegetatif gelişme dönemi boyunca 1-2 hafta ara ile | 0,5-1 | 200-250 |
Bağlar | Aktif gelişme döneminde | 0,5-1 | 200 – 250 |
Zeytin | Çiçeklenme öncesi ve çiçeklenme sonrası bölünerek 2-3 uygulama | 0,5-1 | 150 – 200 |
Narenciye | Çiçeklenme öncesi ve çiçeklenme sonrası bölünerek 2-3 uygulama | 0,5-1 | 200 – 250 |
Fındık | Aktif gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama | 100 ml/ocak | 150 – 200 |
Çilek | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme öncesi 2-3 uygulama | 0,5-1 | 150 – 200 |
Şeker Pancarı, Patates, Havuç | İlk çapadan sonra gelişme dönemi boyunca | 0,5-1 | 200 – 250 |
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır | Aktif gelişme döneminde ve başaklanma öncesi | 0,5-1 | 150 – 200 |
Pamuk | Taraklanma başlangıcı ve çiçeklenme öncesi | 0,5-1 | 150 – 200 |