Garanti Edilen İçerik (%w/w) | |
Bor (B) | 1.5% |
Demir (Fe) | 5% |
Mangan (Mn) | 5% |
Çinko (Zn) | 9% |
Bitki | Uygulama Dönemi | Yapraktan (g/da- 100 L su) |
Damlama (Kg/da-1 ton su) |
Domates, biber, hıyar, patlıcan vb. | Çiçek başlangıcından itibaren ve ilk meyvelerden sonra 15-20 gün aralıklar ile | 100-150 | 05-1 |
Bağ, çilek | Sürgün gelişimi başlarken, çiçek dökümünden sonra, ben düşmeden önce | 100-150 | 05-1 |
Sert ve yumuşak çekirdekli meyveler, turunçgiller, zeytin, fındık, ceviz, kivi | Çiçeklenmeden önce, meyveler ceviz iriliğine gelince ve hasat sonrasında | 150-200 | 05-1 |
Patates, soğan, kabak, kavun, karpuz,vb. | 4-6 yaprak dönemden itibaren ve ilk meyvelerden sonra 15-20 gün aralıklar ile | 150-200 | 05-1 |
Mısır, pamuk, ayçiçeği vb. | 5-6 yaprak dönemden itibaren 15-20 gün aralıklar ile | 150-200 | 05-1 |
Nohut, fasulye, mercimek, soya vb. | 5-6 yaprak dönemden itibaren 15-20 gün aralıklar ile | 100-150 | 05-1 |
Yaprağı yenen sebzeler(marul, lahana vb) yeşil alan ve süs bitkileri | 3-4 yapraklı olduğu dönemden itibaren 15-20 gün aralıklar ile | 100-150 | 05-1 |
Buğday, arpa, çeltik | Kardeşlenme dönemi ve çiçeklenme sonrasında | 150-200 | – |