Garanti Edilen İçerik (%w/w) | |
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) | 12% |
Suda Çözünür Bor (B) | 0.3% |
Bitki | Uygulama Dönemi | Damlama (L/da) |
Yapraktan (ml/100 L su ile) |
Açık Tarla ve Sera Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Fasulye, Kavun vb. | Fideler şaşırtıldıktan 20 gün sonra başlayarak meyve olgunlaşıncaya kadar 3-4 uygulama | 1-2 | 150-200 |
Yaprağı ve çiçeği Yenen Sebzeler; marul, lahana, ıspanak, brokoli, karnabahar vb. | Vejetasyon süresince 3-4 uygulama | 1-2 | 150-200 |
Yumrulu Bitkiler; şekerpancarı, patates, soğan, sarımsak, havuç, turp, yer fıstığı vb. | Çapadan sonra ilk uygulama, 15-20 gün sonra ikinci uygulama | 2-2,5 | 200-250 |
Sert ve yumuşak çekirdekli meyveler, bağ, zeytin, ceviz, antep fıstığı, fındık, turunçgiller | Aktif gelişme döneminde | 2-3 | 200-300 |
Endüstri Bitkileri; ayçiçeği, pamuk, kanola, çay, tütün, haşhaş vb. | Bitki boyunun15-20 cm olduğu dönemden itibaren 3-4 uygulama | 1-2 | 200-250 |
Tüm Baklagiller: nohut, fasulye, mercimek, bezelye | Gelişim dönemi boyunca 2-3 uygulama | 1-2 | 200-250 |
Tahıllar ve Yem Bitkileri: buğday, arpa, çeltik, yonca vb. | Kardeşlenme ve sapa kalma döneminde iki uygulama | 1-2 | 200-250 |
Çilek | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme öncesi 2-3 uygulama | 1-2 | 150-200 |