Garanti Edilen İçerik (%w/w) | |
Toplam Azot (N) | 15,5% |
Amonyum Azotu (N) | 1,2% |
Nitrat Azotu (N) | 14,3% |
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) | 26% |
Bitki | Uygulama Dönemi | Yapraktan (g/da- 100 L su) |
Damlama (kg/da- 1 ton su) |
Sebzeler (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz ,kabak) | Fide döneminden hasada kadar | 250-300 | 4-5 kg/da |
Yumuşak ve sert çekirdekli meyveler, zeytin | Meyvelerin ceviz iriliği aldığı dönemden itibaren | 250-300 | 3-5 kg/da |
Muz, çilek, bağ, kivi | Meyve tutumundan itibaren | 250-300 | 3-5 kg/da |
Fındık, ceviz antep fıstığı | Yaprak oluşumu tamamlandıktan sonra | 250-300 | 3-4 kg/da |
Mısır, ayçiçeği | Bitki boyunun 40-50 cm olduğu dönemden itibaren | 250-300 | 2-3 kg/da |
Patates, şekerpancarı, havuç | Yumrular ceviz iriliği almasından itibaren | 250-300 | 4-5 kg/da |
Buğday, arpa, çeltik | Sapa kalma döneminden itibaren | 250-300 | – |
Pamuk | Taraklanma döneminden itibaren | 250-300 | 2-3 kg/da |
Soğan, sarımsak, yaprağı yenen sebzeler | Gelişme dönemi boyunca | 250-300 | 2-3 kg/da |
Fasulye, nohut, mercimek | Fide döneminden hasada kadar | 250-300 | 4-5 kg/da |
Yeşil alanlar, süs bitkileri | Gelişme dönemi boyunca | 200-250 | 2-3 kg/da |