img
img

Sol CALCINIT

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 15,5%
Amonyum Azotu (N) 1,2%
Nitrat Azotu (N) 14,3%
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) 26%
Bitki Uygulama Dönemi Yapraktan
(g/da- 100 L su)
Damlama
(kg/da- 1 ton su)
Sebzeler (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz ,kabak) Fide döneminden hasada kadar 250-300 4-5 kg/da
Yumuşak ve sert çekirdekli meyveler, zeytin Meyvelerin ceviz iriliği aldığı dönemden itibaren 250-300 3-5 kg/da
Muz, çilek, bağ, kivi Meyve tutumundan itibaren 250-300 3-5 kg/da
Fındık, ceviz antep fıstığı Yaprak oluşumu tamamlandıktan sonra 250-300 3-4 kg/da
Mısır, ayçiçeği Bitki boyunun 40-50 cm olduğu dönemden itibaren 250-300 2-3 kg/da
Patates, şekerpancarı, havuç Yumrular ceviz iriliği almasından itibaren 250-300 4-5 kg/da
Buğday, arpa, çeltik Sapa kalma döneminden itibaren 250-300
Pamuk Taraklanma döneminden itibaren 250-300 2-3 kg/da
Soğan, sarımsak, yaprağı yenen sebzeler Gelişme dönemi boyunca 250-300 2-3 kg/da
Fasulye, nohut, mercimek Fide döneminden hasada kadar 250-300 4-5 kg/da
Yeşil alanlar, süs bitkileri Gelişme dönemi boyunca 200-250 2-3 kg/da