img
img

SOL RADICLE

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Organik Madde 25%
Toplam Azot (N) 8%
Organik Azotu (N) 1.6%
Nitrat Azotu (N) 2.8%
Üre Azotu (N) 3.6%
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) 5%
Serbest Amino Asitler 10%
Toplam (Humik + Fulvik) Asit 15%
Fulvik Asit 15%
Bitki Uygulama Dönemi Topraktan
(Damlama sulama ile L / da)
Yapraktan
(g/100 L su ile)
Sera ve Açık Alan Sebzeleri (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, Çilek vb.) Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 2-3 uygulama yapılır 1.5 – 2 150 – 200
Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler
(Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.)
Vejetasyon süresince 3-4 uygulama. 1 – 1.5 150 – 200
Yumrulu Bitkiler
(Şeker Pancarı, Patates, Soğan vb.)
Çapadan sonra bir uygulama, 15-20 gün sonra ikinci uygulama. 2 – 3 200 – 250
Tüm Meyve Ağaçları (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik
Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ vb.)
Vejetasyon süresince 3-4 uygulama. 1 – 2 200 – 250
Endüstri Bitkileri
(Pamuk, Ayçiçeği vb.)
Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama. 1.5 – 2 200 – 250
Tüm Baklagiller
(Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya vb.)
Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama. 1.5 – 2 200 – 250
Tahıllar
(Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.)
Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama. 1.5 – 2 200 – 250