Garanti Edilen İçerik (%w/w) | |
Organik Madde | 25% |
Toplam Azot (N) | 8% |
Organik Azotu (N) | 1.6% |
Nitrat Azotu (N) | 2.8% |
Üre Azotu (N) | 3.6% |
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) | 5% |
Serbest Amino Asitler | 10% |
Toplam (Humik + Fulvik) Asit | 15% |
Fulvik Asit | 15% |
Bitki | Uygulama Dönemi | Topraktan (Damlama sulama ile L / da) |
Yapraktan (g/100 L su ile) |
Sera ve Açık Alan Sebzeleri (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, Çilek vb.) | Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 2-3 uygulama yapılır | 1.5 – 2 | 150 – 200 |
Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.) |
Vejetasyon süresince 3-4 uygulama. | 1 – 1.5 | 150 – 200 |
Yumrulu Bitkiler (Şeker Pancarı, Patates, Soğan vb.) |
Çapadan sonra bir uygulama, 15-20 gün sonra ikinci uygulama. | 2 – 3 | 200 – 250 |
Tüm Meyve Ağaçları (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ vb.) |
Vejetasyon süresince 3-4 uygulama. | 1 – 2 | 200 – 250 |
Endüstri Bitkileri (Pamuk, Ayçiçeği vb.) |
Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama. | 1.5 – 2 | 200 – 250 |
Tüm Baklagiller (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya vb.) |
Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama. | 1.5 – 2 | 200 – 250 |
Tahıllar (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.) |
Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama. | 1.5 – 2 | 200 – 250 |