img
img

Sol MAP 12-61-0

Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 12%
Amonyum Azotu (N) 12%
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 61%
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 61%
Bitki Uygulama Dönemi Yapraktan
(g/da- 100 L su)
Damlama
(kg/da- 1 ton su)
Sebzeler (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz, kabak) Fide dikimi-çiçeklenme arası dönemde ve çiçekler açtıktan sonra meyve tutumuna kadarki dönemde 250-400 3-4
Çilek Fide dikiminden itibaren 200-250 1-3
Kesme Çiçekçilikte Erken gelişme döneminde 200-250 1-3
Yumuşak ve Sert Çekirdekli Meyveler Pembe tomurcuk döneminden itibaren 200-250 2-4
Narenciye Pembe tomurcuk döneminden itibaren 100-150 2-4
Bağ, kivi Sürgün faaliyetinden itibaren 300-400 1-4
Zeytin bağ,kivi,fındık,ceviz antep fıstığı Çiçeklenme öncesinde 150-250 2-4
Yaprağı yenen sebzeler(marul, lahana v.b) Bitkilerin 3-4 yapraklı olduğu dönemden itibaren 150-250 1-2
Mısır,ayçiçeği Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 150-250 3-5
Pamuk, patates, şekerpancarı, havuç Çapadan sonra 200-250 3-5
Soğan, sarımsak Bitki boyunun 10-15 cm olduğu dönemden itibaren 200-250 1-3
Fasulye, nohut, mercimek Çiçeklenmeden 10-15 gün önce ve çiçeklenme sonrası bakla tutumuna kadar olan dönemde 200-250 2-4