Garanti Edilen İçerik (%w/w) | |
Toplam Azot (N) | 12% |
Amonyum Azotu (N) | 12% |
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | 61% |
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | 61% |
Bitki | Uygulama Dönemi | Yapraktan (g/da- 100 L su) |
Damlama (kg/da- 1 ton su) |
Sebzeler (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz, kabak) | Fide dikimi-çiçeklenme arası dönemde ve çiçekler açtıktan sonra meyve tutumuna kadarki dönemde | 250-400 | 3-4 |
Çilek | Fide dikiminden itibaren | 200-250 | 1-3 |
Kesme Çiçekçilikte | Erken gelişme döneminde | 200-250 | 1-3 |
Yumuşak ve Sert Çekirdekli Meyveler | Pembe tomurcuk döneminden itibaren | 200-250 | 2-4 |
Narenciye | Pembe tomurcuk döneminden itibaren | 100-150 | 2-4 |
Bağ, kivi | Sürgün faaliyetinden itibaren | 300-400 | 1-4 |
Zeytin bağ,kivi,fındık,ceviz antep fıstığı | Çiçeklenme öncesinde | 150-250 | 2-4 |
Yaprağı yenen sebzeler(marul, lahana v.b) | Bitkilerin 3-4 yapraklı olduğu dönemden itibaren | 150-250 | 1-2 |
Mısır,ayçiçeği | Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren | 150-250 | 3-5 |
Pamuk, patates, şekerpancarı, havuç | Çapadan sonra | 200-250 | 3-5 |
Soğan, sarımsak | Bitki boyunun 10-15 cm olduğu dönemden itibaren | 200-250 | 1-3 |
Fasulye, nohut, mercimek | Çiçeklenmeden 10-15 gün önce ve çiçeklenme sonrası bakla tutumuna kadar olan dönemde | 200-250 | 2-4 |